شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ |۲۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 23, 2024
شرکت داروسازی در اندونزی، واکسن «حلال» به منظور واکسیناسیون تولید می کند

حوزه/ درحالی که یک گروه اسلامی اهل تسنن در اندونزی، تلقیح واکسن ها را به خاطر وجود ژلاتین تهیه شده از گوشت خوک حرام اعلام کرده، یک شرکت داروسازی اعلام کرده سریعا برای تولید واکسن های «حلال» دست به کار شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه به نقل از telegraph، درحالی که برخی گروه های اهل تسنن در اندونزی به والدین مسلمان گفته اند که تلقیح واکسن ها به کودکان به خاطر داشتن ژلاتین تهیه شده از گوشت خوک، حرام است،  یک شرکت داروسازی در این کشور اعلام کرد، سریعا دست به کار ساخت و تولید واکسن های سرخک «حلال» می شود.

شرکت بیو فارما، یک شرکت داروسازی دولتی آغاز تحقیقات برای ساخت واکسن های «حلال» را تایید کرده است. این درحالی است که شورای علمای اندونزی، بزرگترین سازمان اسلامی در این کشور آسیای جنوب شرقی، در آغاز واکسیناسیون را حرام اعلام کرده بود، اما پس از اینکه از خطرات ناشی از عدم واکسیناسیون آگاه شد، فتوای خود را پس گرفته و به مسلمانان گفت تا زمانی که جایگزینی برای واکسن ها تهیه نشده، کودکان مسلمان می توانند واکسینه شوند.

با این حال اعلامیه اولیه تاثیرات زیادی در جامعه اندونزی باقی گذاشت و بسیاری خانواده های مسلمان هم اکنون از ترس حرام بودن واکسیناسیون، به دلایل مذهبی این عمل را انجام نمی دهند.

بمبنگ هريانتو، دبیر شرکت بیو فارما گفت که این شرکت همراه با شورای علمای اندونزی برای تهیه محصول جدیدی که این مشکل را برطرف سازد، همکاری می کند.

وی در کنفرانسی خبری اعلام کرد: ما در حال تلاش هستیم واکسن هایی تولید کنیم که مواد نجس و حرام در آن ها به کار نرفته باشند.

وی افزود: ممکن است زمان و تحقیقات زیادی برای جایگزینی این ترکیبات در واکسن لازم باشد و حتی 15 تا 20 سال طول بکشد تا بتوانیم به این هدف دست یابیم.

گفتنی است دولت اندونزی سال گذشته یک کمپین ایمن سازی ملی راه اندازی کرده که در این کمپین به هدف ریشه کنی بیماری ها تا سال 2020، کودکان 9 ماهه تا 15 ساله واکسینه می شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha